Sunday, May 4, 2014

Periuta electrica Oral-B Braun D34.545

"GPS pentru gura" - o noua tehnologie de inovativa de periaj, care este demonstrat clinic ca ajuta la curatarea si albirea dintilor.
Periute-de-dinti-electrice-620x330
Actiune de curatare 3D: - Oscileaza, pulseaza ai inconjoara fiecare dinte pentru o curatare 3D. 40000 pulsatii si 8800 oscilatii pe minut
* 9 din 10 persoane NU s-ar mai intoarce la o periuta de dinti normala!
SmartGuide wireless si Smart Display

Albire superioara: - Performante de albire mai mari in 3 saptamani fata de Oral-B Professional Care.
Indicator de presiune pe Smart Guide: Se aprinde atunci cand este aplicata prea multa presiune in timpul periajului.Indicator de incarcare.

Saturday, May 3, 2014

5 alimente pentru albirea dintilor natural

1. Merele
Consumul de mere curata pur si simplu dintii, acidul malic din mar producand saliva, care ne ajuta de asemenea in curatatea dintilor.
2. Ananas
Ananasul este singurul aliment care contine bromelina. Bromelaina este de asemenea cel mai eficient ingredient de eliminare a petelor dentare.
3. Broccoli
Consumul de broccoli crud, cum ar fi si in cazul marului, va freaca dintii, facandu-i mai curati, luciosi si sticlosi. In plus, tot fierul din broccoli oferă un perete de protecție contra acidului creat de bacterii, prevenind astfel petele dentare.

Invata-ti copilul sa se spele pe dinti, intr-un mod distractiv

In articolul de astazi va prezentam un mod distractiv de a va invata copii sa se spele pe dinti, intr-un mod corect. Pe parcursul acestui exercitiu ii puteti invata despre cum sa trebuie sa fie periajul, cum sa indeparteze calcarul si orice altceva doriti sa ii invatati despre dinti. Chiar si enumerarea alimentelor ce cauzeaza carii, e o idee foarte bune. Haideti sa incepem!
maxresdefault

Pentru acest exerciti avem nevoie de un cofraj de oua, 10 oua, periute de dinti si cel mai important pasta de dinti, care va fi combinata cu apa pentru a face spuma necesara acoperirii oualelor din cofraj.